Resultaten voor openbaar vervoer planner

openbaar vervoer planner
Qbuzz.
Beste gratis apps Reizen Vervoer Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
TimesUpp TimesUpp helpt je om op tijd te vertrekken. Zet afspraken in de planner of geef de app toegang tot je agenda en de app geeft een melding wanneer jij moet weggaan om op tijd bij je afspraak te zijn.
Qbuzz.
OV België, Nederland en Europa: de beste reisplanners Webwijzer.
Taal: Nederlands, Frans, Duits. Routeplanner voor openbaar vervoer in Wallonië, met reisadviezen van deur tot deur. De gegevens van alle treinen en bussen worden hierin meegenomen. Kaart met de actuele treinenloop in België: je ziet ze bewegen op de kaart. Klik op een traject of vul de de plaatsnamen in en je krijgt de dienstregeling te zien. Deze kaart komt tot stand op basis van real time info, prognoses en dienstregelingen. Internationale OV reisplanners. Citymapper London, Paris, Berlin, New York. Handige routeplanner waarbij je op een plattegrond aangeeft waar je naartoe wil. Vervolgens wordt de route aangegeven met verschillende transportmogelijkheden bus, fiets, metro, lopend en de geschatte reistijd en kosten.
Openbaar Vervoer Boedapest alle info over reizen met het OV.
Hop on Hop off bus. Voordat ik je meer informatie geef over reizen met het openbaar vervoer allereerst een tip die handig is voor alle mensen boven de 65: in het openbaar vervoer in Boedapest mogen 65ers gratis met het openbaar vervoer.
Openbaar vervoer in Parijs Alles over metro, RER, bus en tram in Parijs.
Zie voor tickets, abonnementen en andere kaartjes voor het openbaar vervoer de rubriek Tickets openbaar vervoer. Aanrader is om een stadspas Parijs aan te schaffen, zodat je 2 6 dagen onbeperkt toegang hebt tot het openbaar vervoer van Parijs. Bovendien heb je de mogelijkheid om meer dan 60 bezienswaardigheden en musea te bezoeken met deze stadspas zonder nog eens entree te moeten betalen.
Hoe het openbaar vervoer in Berlijn werkt De Jong Intra Vakanties Blog.
Deze routeplanner zit in de app, maar staat ook gewoon op de website. Je vult je begin en eindbestemming in en de planner vertelt je precies hoe en wat. Je kunt ook Google Maps gebruiken, maar dit is wel wat minder accuraat als er bijvoorbeeld vertragingen of omleidingen zijn. Je hoeft in Berlijn nooit heel lang te wachten op het openbaar vervoer.
Reisplanner Google Maps.
Wat niet iedereen zich beseft, is dat de app ook tevens een prima OV-reisplanner is. Om de reisplanner in google maps te gebruiken, voer gewoon een bestemming in adres, bezienswaardigheid of een route van A naar B. Daarna kan worden gekozen voor een route per auto, fiets, openbaar vervoer of per benenwagen.

Contacteer ons