Resultaten voor openbaar vervoer planner

openbaar vervoer planner
GoAbout: Graag je browser updaten.
Openbaar vervoer in Berlijn.
jan op 2010/11/04 om 719: pm. Hoi Marjolein, jij weet nogal veel van het openbaar vervoer in berlijn. Ik ga 22 novmber naar Berlijn met de trein en kom aan op het hauptbahnhof, mijn hotel ligt vlak bij. Adenauerplatz, welke lijn, u bahn, s bahn of bus kan ik het beste nemen? Marjolein op 2010/11/04 om 919: pm. ik denk dat je het beste de S-bahn kunt nemen naar Charlottenburg vanaf Hauptbahnhof zijn dat de lijnen S5, S7, S9 en S75. Vanaf dit station is het te lopen of kun je nog 1 halte met de U7 naar Adenauer Platz. Je kunt eventueel ook gebruik maken van de planner van BVG.de zoiets als 9292ov.nl om je reis mee te plannen.
Antwerpen heeft eerste multimodale routeplanner VERKEERSNETVERKEERSNET.
Reden hierachter is de stad leefbaarder houden, maar ook bereikbaarder houden tijdens grote wegwerkzaamheden die op stapel staan. De planner toont eerst de slimste route, niet de snelste route. Bij afstanden onder de 75, kilometer stelt de routeplanner altijd eerst een fietsroute voor. En als de reistijd met het openbaar vervoer lager ligt dan 15, keer de autoreistijd, wordt deze ook vooruit geschoven.
Openbaar vervoer Maastricht I OV info bus en trein Maastricht Bereikbaar.
Maastricht Bereikbaar laat je graag ervaren dat je met het openbaar vervoer gemakkelijk in Maastricht en de regio reist. Ook voor je woon-werkverkeer is de trein of bus een prima alternatief voor de auto. Ontdek het OV. Met de trein.
Reizen en openbaar vervoer in Valencia Verrassend Valencia.
Op de pagina autohuur staan een groot aantal goedkope aanbieders van huurautos in Valencia. Het openbaar vervoer in Valencia is redelijk goed geregeld, zo ook de bus. In Valencia rijden er vele bussen naar verschillende delen van de stad. De bussen rijden niet tot heel laat in de avond, maar wel kun je s nachts gebruik maken van het nachtnetwerk van de bussen.
Lissabon: het openbaar vervoer.
Ook de drie gele kabeltreinen waarmee u Bairro Alto kunt bereiken zijn attracties op zich. De Santa Justa lift en de drie kabeltreinen maken gewoon deel uit van het openbaar vervoer van Lissabon. U kunt dan ook uw Ov-chipkaart gebruiken.
Gratis Openbaar Vervoer Informatie Apps.
U kunt het reizen via het openbaar vervoer tegenwoordig altijd en overal plannen met behulp van een mobiele app. Naast 9292 voor reizen binnen Nederland zijn er ook verschillende gratis apps die openbaar vervoer informatie geven voor grote steden over de hele wereld.
Qbuzz.

Contacteer ons