Resultaten voor openbaar vervoer planner

openbaar vervoer planner
Beste gratis apps Reizen Vervoer Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
TimesUpp TimesUpp helpt je om op tijd te vertrekken. Zet afspraken in de planner of geef de app toegang tot je agenda en de app geeft een melding wanneer jij moet weggaan om op tijd bij je afspraak te zijn.
NS Reisplanner-app en 4 alternatieven voor het openbaar vervoer.
NS Reisplanner alternatieven. De NS Reisplanner-app is haast onmisbaar als je regelmatig met het openbaar vervoer reist. Dat is ook niet gek, want de NS heeft jarenlang flink gesleuteld aan de app om het één van de betere apps voor Android te maken.
New Reisplanner Document. Zwitserland plan uw reis met trein en meer. Reisplanner.
De uitgebreide reisplanner toont alle vormen van openbaar vervoer, niet alleen treinen.; De reisplanner toont de snelste route, tenzij u een via-locatie invult.; U kunt ook de prijzen van tickets zien. Vaak is het goedkoper om een treinpas te gebruiken.;
Reisplanner Boedapest Plan zelf eenvoudig je reis BudapestTips.nl.
Maaike op Uitgaan Boedapest Een overzicht met de leukste bars en plekken om een drankje te doen. Carla van Es op Uitgaan Boedapest Een overzicht met de leukste bars en plekken om een drankje te doen. Maaike op Openbaar Vervoer Boedapest.
Openbaar vervoer in Berlijn.
jan op 2010/11/04 om 719: pm. Hoi Marjolein, jij weet nogal veel van het openbaar vervoer in berlijn. Ik ga 22 novmber naar Berlijn met de trein en kom aan op het hauptbahnhof, mijn hotel ligt vlak bij. Adenauerplatz, welke lijn, u bahn, s bahn of bus kan ik het beste nemen? Marjolein op 2010/11/04 om 919: pm. ik denk dat je het beste de S-bahn kunt nemen naar Charlottenburg vanaf Hauptbahnhof zijn dat de lijnen S5, S7, S9 en S75. Vanaf dit station is het te lopen of kun je nog 1 halte met de U7 naar Adenauer Platz. Je kunt eventueel ook gebruik maken van de planner van BVG.de zoiets als 9292ov.nl om je reis mee te plannen.
Hoe het openbaar vervoer in Berlijn werkt De Jong Intra Vakanties Blog.
Deze routeplanner zit in de app, maar staat ook gewoon op de website. Je vult je begin en eindbestemming in en de planner vertelt je precies hoe en wat. Je kunt ook Google Maps gebruiken, maar dit is wel wat minder accuraat als er bijvoorbeeld vertragingen of omleidingen zijn. Je hoeft in Berlijn nooit heel lang te wachten op het openbaar vervoer.
Citymapper OV reisplanner Apps op Google Play.
Moovit: info over trein bus. 1 globale app voor openbaar vervoer. Zorgeloos reizen, in de palm van je hand. Transit: Real-Time Transit App. Transit App, Inc. De eenvoudige en mooie manier om rond te krijgen. 125 steden over de hele wereld.
Reisplanner Wikipedia.
Een reisplanner is een computerprogramma om een reis te plannen met het openbaar vervoer. Een soortgelijk programma voor het privévervoer heet een routeplanner. Bijna alle reisplanners zijn alleen op internet te raadplegen. In Nederland is er onder andere de website 9292.nl, waarmee een reis met het openbaar vervoer van deur tot deur te plannen is.

Contacteer ons