Resultaten voor de lijn planner

de lijn planner
Live Openbaar Vervoer.
Voertuigen: voertuignummer, ritnummer, omloopnummer, lijn, richting, materieeltype. intercity richting den haag. Voertuigen Voertuigen zonder rit Haltes OV-fiets locaties. Deze website maakt gebruik van Google Adsense om advertenties te laten zien. De opbrengsten hiervan worden gebruikt om de serverkosten en het ontwikkelen van de website te betalen.
Gratis online Hidden Object spellen.
Gebruik de zoekfunctie om een spel te vinden en like ons op Facebook of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwe hidden object spellen. Verborgen objecten Verborgen aanwijzingen Verborgen cijfers Verborgen alfabet Zoek de verschillen Downloads.
Openbaar Vervoer Parijs Wegwijs naar Parijs.
Openbaar vervoer Parijs planner. Hop on hop off bus. Fietsen in Parijs. Metro en RER. Van zondag tot donderdag rijdt de metro in Parijs van ongeveer 0530: uur tot 0040: uur. Op vrijdag en zaterdag rijdt de metro iets langer door, meestal tot 140: uur. Tijdens de spits zit er meestal iets van 2 minuten tussen de metros in. Tijdens daluren, vakanties en op zondagen zit er meestal 8 tot 10 minuten tussen twee metrotreinen. Metro ticket kopen. Om met de metro te reizen heb je een ticket nodig. Een ticket kun je kopen bij de ingang van elk metrostation. Je kunt een ticket dan kopen bij een balie of bij een automaat. Voor zowel metro, bus als tram kun je hetzelfde ticket gebruiken om mee te reizen. Deze tickets kun je kopen bij metrostations, treinstations, tabacs en toeristenbureaus. Deze tickets heten een t ticket. Ze hebben geen datum dus je kunt ze makkelijk van tevoren al kopen. Soms moet je overstappen om bij een andere lijn te komen.
Kaarten gebruiken op een iPhone, iPad of iPod touch Apple Support.
Zoom in op de ov-lijn. Tik nu op de naam of het nummer van de lijn of het station. De ov-lijn kan ook met een symbool worden weergegeven. Wanneer de detailkaart wordt weergegeven, scrolt u omlaag en tikt u op Zet in favorieten.
Recherche d'itinéraire' InfoTEC.
Vous êtes ici: Me deplacer Recherche d'itinéraire.' Cette recherche vous permet de trouver un itinéraire partout en Belgique de votre lieu de départ à votre lieu darrivée en utilisant les réseaux des TEC, de la STIB, de De Lijn et de la SNCB.
De Lijn jobs Tempo-Team.
Je vertrekt t. HR personeelsplanning buschauffeurs bij De Lijn Hofstade 12-7-2019. Planner m/v, Hofstade O-Vl. Voor De Lijn in Hofstade Aalst zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker personeelsplanner dagplanner die instaat voor de dagdagelijkse kortetermijnplanning van de buschauffeurs.
Kusttram De Kust.
In de zomer rijdt de Kusttram elke 10 minuten, in de winter om de 20 minuten. In het voor en naseizoen en in de Krokus en Kersvakantie stopt er om het kwartier een Kusttram. Plan hieronder je rit dankzij de website van De Lijn.
Routes found De Lijn.
Plan an accessible trip. 2019 2014 De Lijn Vlaamse Vervoermaatschappij Home. About De Lijn. Close the log-on screen. This profile has been blocked after 3 incorrect log on attempts. An email has been sent so you can unblock your profile.

Contacteer ons