Zoeken naar de lijn planner

de lijn planner
Bus-tram-metro Belgium.be.
U kunt de tram nemen in Brussel, Antwerpen, Gent en Charleroi. Aan de kust kunt u gebruikmaken van de kusttram, die de hele kustlijn bedient. Het tramverkeer maakt deel uit van De Lijn in Vlaanderen en van TEC in Wallonië. Momenteel kunt u alleen in Brussel de metro nemen. Samen met de bus en tramdiensten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest maakt de metro deel uit van de MIVB. Meer informatie over de tarieven bij de MIVB. Meer informatie over de tarieven bij De Lijn. Meer informatie over de tarieven bij TEC fr. Subscribe to Related Section News Alle nieuwsberichten. 02/09/2020 Hello Belgium Railpass. 26/02/2020 Uw rechten als reiziger in de Europese Unie. 03/02/2020 Brexit: gecentraliseerde informatie over de impact op federaal niveau. 13/09/2019 Europese week van de mobiliteit 2019. 28/06/2019 Grand Départ van de Tour de France in België op 6 en 7 juli. Adressen en websites. De Lijn Vlaamse Vervoermaatschappij. TEC Société régionale wallonne du Transport fr. Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel MIVB. FOD Mobiliteit en Vervoer. 32 02 277 31 11. Niet gevonden wat u zocht? Over deze website. Voorwaarden voor het hergebruik. Copyright 2020 Belgische Federale Overheidsdiensten.
9292 reist met je mee 9292.nl.
Reisadvies via je eigen website 9292 Reisadvies API 9292 Vertrekwijzer Adverteren Dienstregeling in 9292 planner. Toegankelijkheid Fiets mee in het OV Huisdieren in het OV Belangrijke spoorwerkzaamheden Naar het vliegveld Naar vliegvelden buitenland OV-etiquette 175 jaar reisinformatie Vervoer op maat. Werken bij 9292 Missie, visie en kernwaarden 9292reist Geschiedenis Diensten Pers Media Algemene Leveringsvoorwaarden. Contact en service. Veelgestelde vragen OV-bedrijven Contact met 9292 9292 Hoofdkantoor. Waar wil je heen? Van: Adres, station, postcode, etc. Voeg via toe. Via: Adres, station, postcode, etc. Naar: Adres, station, postcode, etc. Plan mijn reis. Standaard 5 min. Bus Trein Tram Metro Veerboot. Plan mijn reis. Wil jij als eerste nieuwe functies in de 9292 app testen?
Keuken Kampioen Keukens uit eigen fabriek!
Een oven, magnetron of combi magnetron in de volksmond ook wel een combitron genoemd zijn multifunctionele en onmisbare apparaten in een keuken. Voor snel opwarmen van een maaltijd of het bakken van een ouderwetse cake; bij Keuken Kampioen vind je altijd een oven of magnetron die bij jou past.
HEMA maakt het dagelijks leven leuker en makkelijker.
alle lingerie en ondermode. leggings en maillots. handschoenen, mutsen en sjaals. slippers, schoenen en sloffen. alles in heren. hemden en ondershirts. shirts en polo's.' truien en vesten. handschoenen, mutsen en sjaals. enkel en sneakersokken. sport en wandelsokken. scheermesjes en scheerschuim. crème, gel en wax. alle persoonlijke verzorging. mooi en gezond. mooi en gezond. alles in mooi en gezond. blush en poeder. lippenstift en lipgloss. mascara en nepwimpers. oogpotloden en eyeliner. kinder en babyverzorging. alle persoonlijke verzorging. brillen en lenzen. mondkapjes en handgel. alles in gezondheid. vrije tijd, feest en kantoor. vrije tijd, feest en kantoor. vrije tijd, feest en kantoor. papier en schriften. agendas en planners. etuis en schrijfwaren. mappen en ordners. elektronica en ICT. lunchboxen en bekers. vakantie en onderweg. vakantie en onderweg. regenkleding en paraplu's.' reizen en onderweg. zon strand en zwembad. alles in vakantie en onderweg. gebak en traktaties. cadeaus voor haar. cadeaus voor hem. cadeaus voor kinderen. instax en foto's.' instax en foto's.' alles in instax en foto's.' breien en haken. alles voor fietsen.
Home Control.
Je kunt ermee praten, ze bedienen de andere apparaten in je smart home en ze bieden ook nog eens perfect geluid. De moderne speakers zijn tot veel meer in staat dan alleen het afspelen van je favoriete muziek. Het installeren van deze speakers volstaat daaro m ook niet meer door het inpluggen van een kabel naar de versterker, want die extra functionaliteiten vragen om een goede internetverbinding.
Kaarten gebruiken op een iPhone, iPad of iPod touch Apple Support.
Zoom in op de ov-lijn. Tik nu op de naam of het nummer van de lijn of het station. De ov-lijn kan ook met een symbool worden weergegeven. Wanneer de detailkaart wordt weergegeven, scrolt u omlaag en tikt u op Zet in favorieten.
Jürgen Deygers Hallo de lijn, jullie routeplanner werkt. Facebook.
Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Jürgen Deygers aan De Lijn. 30 september 2019. Hallo de lijn, jullie routeplanner werkt voor geen meter, ik wil hier wat info opzoeken om een bus te nemen en de planner zegt geen routes gevonden.
TransportMedia TRANSPORTMEDIA, 100% Transport Logistics.
Het is een kleine revolutie voor de kopers van bedrijfsvoertuigen, wat de constructeurs er ook van zeggen: sinds 1 januari 2019 wordt elk geleverd voertuig. Klanten legden al 30.000 kilometers af met Mercedes-Benz eActros. Mercedes-Benz zet een nieuwe stap in de klantentesten met de elektrisch aangedreven eActros.

Contacteer ons