Op zoek naar openbaar vervoer van deur tot deur?

openbaar vervoer van deur tot deur
Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude: Openbaar vervoer.
Met de OV-taxi reist u in Zuid-Kennemerland/IJmond van deur-tot-deur. De OV-taxi is een aanvulling op het openbaar vervoer. Ook reizigers met rolstoel of scootmobiel kunnen van deze dienst gebruik maken. Voor meer informatie kunt u bellen met ZCN Totaalvervoer/Biosgroep via nummer 0900 86 84 of via de website www.biosgroep.nl.
Openbaar vervoer gemeente Gouda.
Wat is sneller: het openbaar vervoer, de auto, of een combinatie? Op 9292ov.nl vindt u een routeplanner die alle mogelijkheden met elkaar vergelijkt, inclusief files, vertragingen en combinaties met PR. Kijk op www.9292ov.nl. Van deur tot deur met de trein.
Beste openbaar vervoer apps voor trein, bus en tram op de iPhone.
Beste openbaar vervoer apps. Als je met het openbaar vervoer gaat, dan is het fijn als je van deur tot deur gebracht wordt. Of je nu met de bus, trein, metro of tram gaat, voor elk type openbaar vervoer is er een geschikte app.
Openbaar vervoer Gemeente Lelystad.
Openbaar vervoer, van deur tot deur, voor iedereen, zeven dagen per week. Met Regiotaxi Flevoland reist u op een comfortabele manier naar uw bestemming. Reizigers van het openbaar vervoer in Lelystad hebben de mogelijkheid om van een deelauto gebruik te maken.
OV9292 Routeplanner van Deur tot Deur Routeplanner OV.
De missie van de NS: Onze missie is ervoor te zorgen dat reizigers zich verbonden voelen door NS. Het is onze ambitie om samen met partners de reiziger regie te geven over zijn openbaar-vervoerreis van deur tot deur. Zo dragen wij bij aan betaalbare en duurzame mobiliteit in Nederland. Welke reisplanner je ook gebruikt: Met het Openbaar Vervoer kom je prima Thuis.
Openbaar vervoer Sociale kaart Alphen aan den Rijn.
Kunt u door een lichamelijke beperking niet reizen met bus of trein, dan kunt u mogelijk terecht bij de Regiotaxi. Dit vervoersysteem houdt het midden tussen de bus en de taxi en vervoert u van deur tot deur. Buurtbussen zorgen voor openbaar vervoer tussen plaatsen waar geen goede verbinding is.
OV REISINFO Openbaar vervoer reisplanner Trein, tram, metro en bus reisinformatie.
Voor iedereen Hubtaxi.
U wordt naar de dichtstbijzijnde hub gebracht, zodat u vanaf die plaats verder kunt reizen met het openbaar vervoer. Een hub is een vervoersknooppunt in Groningen en Drenthe waar verschillende vormen van vervoer samen komen. Hubs zijn bereikbaar: te voet, per fiets, auto, taxi, bus en/of trein. De hubtaxi is bedoeld voor diegene die niet per fiets, te voet of op een andere manier naar de dichtstbijzijnde hub kan reizen. Uitzondering: als een geplande bus of treinreis veel langer duurt dan de taxirit dan mag u ook van uw huisadres naar de plaats van uw bestemming reizen deur tot deur.

Contacteer ons