Meer resultaten voor planner openbaar vervoer

planner openbaar vervoer
Multimodale reisinformatie.
Dat houdt in dat alle verschillende vormen van openbaar vervoer trein, bus, metro, tram en veerboot aan elkaar worden gekoppeld in reisinformatie die altijd up-to-date is. De consortia hebben de volgende planners opgeleverd.: Andes consortium: Andes en HP in samenwerking met TNO: combineert planfuncties van verschillende modaliteiten tot een multimodaal, persoonlijk reisadvies voor zowel webtoepassingen als mobiele toepassingen. Calendar42 consortium: Calendar42, GoAbout, Bedatadriven, Mecatran, OpenGeo, OvInfo, OpenTripPlanner: integreert up-to-date reisinformatie in de persoonlijke agenda van de gebruiker. GoAbout consortium: GoAbout, Bedatadriven, HBConsult: multimodale, persoonlijke reisplanner die zowel auto, fiets als ov integraal en actueel meeneemt. Applicatie Integrator consortium: Goudappel, Bradon: planningsfunctionaliteit auto, fiets, ov, ketenreizen die in verschillende apps is geïntegreerd, zoals in de dienst Filejeppen en SMART Enschede. Bliksem consortium: Kinkr Software, OVinfo, OpenTripPlanner: slimme planner voor de smartphone die ook offline kan draaien maar dan zonder realtime data en die de kwaliteit van dienstregelingen kan beoordelen op bereik, overstappen en snelheid.
Dienstregeling Syntus Twents.
Lijn 95 Borculo Almelo. De eerste rit van maandag t/m vrijdag van Goor naar Almelo, vertrek 6.03 uur uit Goor, rijdt 7 minuten eerder. De vertrektijd van de eerste rit wijzigt op alle haltes van Goor Station t/m Almelo Centrumplein.
REISJUNK Openbaar vervoer in Japan.
Ook moet je letten op de tijd, zeker als je nog moet overstappen. Al het openbaar vervoer stopt rond middernacht, ook in het weekend. Als je voor je eindbestemming strandt, moet je met de taxi, wat soms duur uit kan pakken.
Reisplanner Wikipedia.
Een reisplanner is een computerprogramma om een reis te plannen met het openbaar vervoer. Een soortgelijk programma voor het privévervoer heet een routeplanner. Bijna alle reisplanners zijn alleen op internet te raadplegen. In Nederland is er onder andere de website 9292.nl, waarmee een reis met het openbaar vervoer van deur tot deur te plannen is.
Routeplanner.
Statistische cookies, ook wel analytische cookies genoemd, helpen ons om surfpatronen te meten en te bepalen welke rubrieken van onze websites werden bezocht. Ze laten ons zien welke pagina's' het meest en het minst populair zijn en hoe bezoekers zich verplaatsen op de websites.
Ruben bepaalt hoe laat jouw trein volgend jaar rijdt RTL Nieuws.
Om dit te kunnen doen, heeft Janssen de hbo-opleiding mobiliteit gevolgd. Ik" was altijd al geïnteresseerd in openbaar vervoer. Maar er is geen opleiding dienstregelingplanner, legt hij uit. Het" is deels een interne opleiding bij ProRail, en deels moet je gewoon een bepaald denkniveau hebben."
Planner personen vervoer vacatures NationaleVacaturebank.nl.
34 dagen geleden geplaatst 32 40 uur VMBO/MAVO Planner. Je hebt bij voorkeur ervaring als planner of hebt een logistieke opleiding Arbeidsvoorwaarden De uitdaging om vervoer salaris dat recht doet aan de functie en jouw ervaring Ruimte voor persoonlijke. 6 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Planner.
Openbaar vervoer Gemeente Utrecht.
We werken aan een betere doorstroming van het openbaar vervoer, vooral op de drukke buslijnen. Bijvoorbeeld door het aanleggen van vrije bus en trambanen en het terugbrengen van wachttijden voor kruispunten. Zo wordt reizen met het openbaar vervoer sneller, betrouwbaarder en prettiger.

Contacteer ons