Op zoek naar van deur tot deur openbaar vervoer?

van deur tot deur openbaar vervoer
Reistijd ov dubbel zo lang als met auto Het Parool. Deel dit artikel. Loading.
DEN HAAG Het is niet eenvoudig om met een kortere reistijd in het openbaar vervoer meer mensen uit de auto te krijgen. Bij 90 procent van de autoreizen duurt de reis met het openbaar vervoer van deur tot deur meer dan twee keer zo lang, ook in de spits.
Openbaar vervoer Twente Mobiel.
Regiotaxi Twente levert vervoer van deur tot deur, is voor iedereen toegankelijk en op afroep beschikbaar. Het is een aanvulling op het openbaar vervoer in Twente. Alle inwoners van Twente kunnen reizen met de Regiotaxi, mits het vertrek of aankomstadres maar binnen Twente ligt.
Openbaar vervoer Gemeente Buren.
Binnen de gemeente Buren zijn drie openbaar vervoerlijnen. Lijn 44 Tiel Rhenen. Deze regionetlijn ontsluit de kernen Zoelen op verzoek, Maurik, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren en Lienden. Lijn 46 Tiel Nieuwegein. Deze regionetlijn ontsluit de kernen Kerk-Avezaath, Erichem, Buren, Asch, Zoelmond en Beusichem. Buurtbus 263 Maurik Beusichem. De buurtbus ontsluit de kernen Maurik, Rijswijk, Ravenswaaij, Zoelmond en Beusichem. Versis is het aanvullende vervoer in de regio Rivierenland. Iedereen kan elke dag tussen 0600: uur s ochtends en 0100: s nachts uur met Versis reizen. Versis is vervoer van deur-tot-deur, van deur-tot-halte of van halte-tot-halte.
Qbuzz.
9292ov.nl Openbaar Vervoer.
9292ov.nl Routeplanner met alle vormen van openbaar vervoer bus, trein, metro, tram, veerboot, taxi inclusief NS, Syntus, Connexxion, BBA, Arriva, Novio, Hermes, RET, HTM, GVB, GVU, tarieven, OV-chipkaart, weer en mogelijke vertragingen 9292ov.nl. Labels van 9292ov.nl: reisinformatie reisadvies openbaar vervoer busabonnement routeplanner bus trein taxi tram veerboot.
Reisplanner Wikipedia.
Een verdere ontwikkeling was de reisplanner die de hele reis van deur tot deur plant zoals 9292.nl 4. Deze reisplanner geeft reizen met openbaar vervoer, en geeft ook de looproute en looptijd van het vertrekadres tot de eerste openbaarvervoerhalte van de reis, en die van de laatste halte tot het bestemmingsadres.
Met het openbaar vervoer Meppel.nl.
Reisadvies van deur tot deur. 0900 9292 090, per minuut met een maximum van 18. Weet u het nummer van de buslijn? Dan kunt u de route en de dienstregeling ook vinden op: www.qbuzz.nl. De dienstregeling van Stadsbus Meppel vindt u op www.stadsbusmeppel.nl. Klantenservice Qbuzz geen reisinformatie. 0900 728 99 65 lokaal tarief. Klantenservice Connexxion Taxi Service geen reisinformatie. 0900 0400 359 lokaal tarief. De OV-chipkaart is een betaalmiddel voor het openbaar vervoer.
Cookiebepaling.

Contacteer ons