Zoeken naar ns routeplanner

ns routeplanner
Hoe bereik je IJsselhallen Zwolle? IJsselhallen. Group. Group. Group. Group. Group. Group. Group. Stroke 1723 Stroke 1724. Rectangle 3. Group. Group. Group. Group. Stroke 2627 Stroke 2628. Group. Stro
Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf. Schakel bij het binnenrijden van Zwolle de navigatie uit en volg de routeborden naar IJsselhallen Zwolle. Op het parkeerterrein zijn 3.000 parkeerplaatsen. IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle.
Welkom bij www.routeplanner.nl.
Log in voor meer opties. Vul een plaats en straat of postcode in. Vul een plaats en straat of postcode in. Datum en tijdstip.: Toon routebeschrijving Toon start en eindpunt. Plan route Wis route. De route wordt geladen. Start en eindpunt.
ANWB Reisplanner ov route openbaar vervoer plannen.
In het systeem staan alle openbaar vervoer aanbieders, zoals NS, Veolia, Connexxion, Arriva, Syntus, GVB en EBS. De reisplanner geeft een uitgebreide beschrijving van je route met het openbaar vervoer en geeft daarbij een gedetailleerde kaart. Op de kaart is ook duidelijk aangegeven hoe je bijvoorbeeld van halte naar station of van station naar eindbestemming moet lopen. Er is een mogelijkheid om direct aan te geven welke vorm van het ov je wilt gebruiken, de metro, bus, trein, tram of veerboot. Van de vormen die je niet wilt gebruiken, klik je gewoon het vinkje uit in de routeplanner.
New Document.
NS reisplanner: een reisadvies van station naar station OVplaza.nl.
Direct naar actuele info NS-stations. NS Amsterdam CS. NS Rotterdam CS. NS Utrecht CS. NS Den Haag CS. iPhone app voor OVplaza. Wil je OVplaza ook in de trein gebruiken? Download dan nu onze iPhone app in de App Store.
Internationale treinreis in Europa plannen GoEuro. GoEuro / brand. GoEuro / brand. UK. UK. GoEuro / brand.
De belangrijkste vervoerder voor treinpassagiers zijn de Nationale Spoorwegen NS. Daarnaast maken ook de spoorwegmaatschappijen Arriva, Breng, Keolis, Thalys, Abellio, Deutsche Bahn, NMBS, Eurobahn en de Eurostar treinreizen mogelijk. Boek tickets van je favoriete vervoersbedrijven. Home Internationale treinreis in Europa plannen.
Wereldwijde Reisplanner: Vluchten, Treinen, Bussen, OV.
Door de duidelijke routekaarten, gedetailleerde informatie over het benodigde openbaar vervoer en advies over waar en wanneer u het beste over kan stappen naar een andere modaliteit, geeft de CombiTrip reisplanner u met slechts één websitebezoek álle details die u nodig heeft voor uw reis.
Bravo Brabant vervoert ons. Artboard 1. Artboard 1. Artboard 1. Artboard 1.
Slimme mix Rene de Leuw combineert regiotaxi met OV. Nienke Schuurmans samen het OV in Brabant verbeteren. Hoe de OV-Chipkaart werkt? Tini Nuiten legt het graag uit. Buschauffeur Emile Beaumont. Rijden op de buurtbus is het leukste wat er is.

Contacteer ons