Meer resultaten voor ns routeplanner

ns routeplanner
Reisplanners.
De eerste NS-reisplanner. Dit is het eerste officile elektronische spoorboekje van NS. Een jaar eerder was al een versie 1989-1990 verspreid onder de relaties van het Centrum voor Informatieverwerking CVI, het automatiseringsbedrijf van NS. De reisplanner was gemaakt door Eduard en Wim Tulp.
NS Reisplanner Routeplanner.
NS Zonetaxi.
NS Zonetaxi werkt met een voordelige en eenvoudige tariefstructuur. Het starttarief is 6 voor de eerste zone tot 2 kilometer. Indien u verder wilt reizen dan 2 kilometer, betaalt u 3 per 2 gereden kilometer. De totale ritprijs wordt berekend op basis van de kortste route via de routeplanner.
ANWB Reisplanner ov route openbaar vervoer plannen.
In het systeem staan alle openbaar vervoer aanbieders, zoals NS, Veolia, Connexxion, Arriva, Syntus, GVB en EBS. De reisplanner geeft een uitgebreide beschrijving van je route met het openbaar vervoer en geeft daarbij een gedetailleerde kaart. Op de kaart is ook duidelijk aangegeven hoe je bijvoorbeeld van halte naar station of van station naar eindbestemming moet lopen. Er is een mogelijkheid om direct aan te geven welke vorm van het ov je wilt gebruiken, de metro, bus, trein, tram of veerboot. Van de vormen die je niet wilt gebruiken, klik je gewoon het vinkje uit in de routeplanner.
Routebeschrijving Openbaar vervoer Routebeschrijvingen Vrije Universiteit Amsterdam.
Meer informatie over OV-fiets is te vinden op de website www.ov-fiets.nl. Via de digitale reisplanner van NS is het mogelijk een routebeschrijving en plattegrondje te downloaden. Daarin wordt uitgelegd hoe je vanaf stations in Amsterdam naar de locatie kunt fietsen.
9292 reist met je mee 9292.nl.
Reisadvies via je eigen website 9292 Reisadvies API 9292 Vertrekwijzer Adverteren OV-berekeningen Dienstregeling in 9292 planner. Toegankelijkheid Fiets mee in het OV Huisdieren in het OV Belangrijke spoorwerkzaamheden Naar het vliegveld Naar vliegvelden buitenland OV-etiquette 175 jaar reisinformatie Vervoer op maat.
Reisplanner Wikipedia.
Een reisplanner is een computerprogramma om een reis te plannen met het openbaar vervoer. Een soortgelijk programma voor het privévervoer heet een routeplanner. Bijna alle reisplanners zijn alleen op internet te raadplegen. In Nederland is er onder andere de website 9292.nl, waarmee een reis met het openbaar vervoer van deur tot deur te plannen is.
Installatiebugs en vreemde routes in NS Planner Plus Webwereld.
Gebruikers met een gratis updateabonnement krijgen iedere drie maanden een CD-ROM toegestuurd. Behalve een verse dienstregeling zal op de schijf ook een bijgewerkte routeplanner staan.Eerdere relevante berichten: NS introduceert geavanceerde reisplanner op CD-ROM 22 maart 2000 Gebruik OV-ReisWijzer op internet gekelderd 15 september 1999.

Contacteer ons