Op zoek naar ns planner trein?

ns planner trein
NS Reisplanner Xtra Downloaden Gratis Trein Reisplanner App.
Trein Reisplanner App. Het plannen van uw treinreis kunt u tegenwoordig het beste via uw mobiele telefoon doen. Hiermee heeft u altijd de beschikking over de laatste informatie en bij wijzingen of storingen kunt u snel uw reis opnieuw plannen. NS Reisplanner Xtra is de officiƫle reisplanner app voor mobiele telefoons van de NS.
NS Reisplanner Xtra laat je treinkaartjes kopen vanuit de app.
Reizen met de trein is met de nieuwste versie van NS Reisplanner Xtra een stuk eenvoudiger geworden. Met de NS Reisplanner-app is het niet meer nodig om een aparte tijdelijke OV-chipkaart bij een betaalautomaat te halen, want je kunt nu ook rechtstreeks in de app een treinkaartje kopen.
9292 reist met je mee 9292.nl.
Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Trein Stads en streekvervoer OV Prijswijzer Scholieren en Studentenkortingen en voordelen Studenten OV-jaarkaart OV-chipkaart. Nieuwsoverzicht Evenementen Voordeel in het OV. Reisadvies via je eigen website 9292 Reisadvies API 9292 Vertrekwijzer Adverteren OV-berekeningen Dienstregeling in 9292 planner.
NS Reisplanner Xtra 4.6.0 breidt prijsinformatie uit met totaalprijs OV.
Waar enige tijd geleden het enkel nog mogelijk was om je treinreis mee te plannen, kan je nu ook de bus, trein, fiets en te voet meerekenen. Nu is de prijsinformatie in de NS app 4.6.0 uitgebreid. NS Reisplanner Xtra 4.6.0 app.
Bestel vanaf nu NS Reisplanner treinkaartjes via de iOS-app.
Het ticket kun je uitprinten of via je iOS-apparaat laten scannen door de OV-poort. Houd er rekening mee dat je de app en code ook in de trein bij je houdt, aangezien de code niet alleen de poortjes opent, maar ook de conducteur laat zien dat je in het bezit bent van een geldig vervoersbewijs. Daarnaast beschikt versie 4.4 van de NS Reisplanner-app over meer algemene reisinformatie.
NS Reisplanner Xtra Apps op Google Play.
Reisplanner Xtra is de officiƫle app van NS. Meer dan 2 miljoen mensen gebruiken de Reisplanner Xtra: de handigste en meest actuele Openbaar Vervoer planner. Gemakkelijk plannen van huis naar werk, vriend naar school of De Melkweg naar Starbucks. Check even of er nog een OV-fiets staat, toch regen op komst? Bekijk de vertrektijden van de bus, of toch maar een taxi? allemaal via de app! Actuele reizen plannen voor het volledige openbaar vervoer. Weten of de bus of trein er al aankomt?
NS Reisplanner Xtra app. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
een eenmalige chipkaart uit de NS-automaat op het station met 1 toeslag. een anonieme OV-chipkaart van 750, plus minimaal 20 reistegoed voor de trein. een e-ticket dat je koopt op NS.nl en afdrukt op de eigen printer. Bij een e-ticket op je telefoon of afgedrukt via je printer rekent NS dus geen toeslag van 1.
NS-reisplanner toont advies voor hele ov OV-Magazine.
Daarmee speelt NS in op reizigers die reisinformatie van deur tot deur willen. Helemaal van deur tot deur lukt overigens nog niet, want bij het invoeren van locaties kunnen alleen een plaatsnaam en een straatnaam worden ingevuld, een mogelijkheid om het huisnummer in te voeren ontbreekt. Wie naar een lange straat wil, kan als alternatief de postcode invoeren. De planner kan ook nog geen informatie over de kosten voor andere vervoerwijzen dan de trein weergeven.

Contacteer ons