Meer resultaten voor ns planner trein

ns planner trein
NS Reisplanner BB Het Kraaienest BB Het Kraaienest.
App-tip: reisplanner van de NS SeniorWeb.
Verder met Excel. App-tip: reisplanner van de NS. Plan uw treinreis, bekijk vertrektijden en blijf op de hoogte van de vertragingen met de NS-app. Er zijn nog geen waarderingen. Als treinreiziger bent u met de app van de NS altijd op de hoogte van de actuele reisinformatie.
NS Reisplanner Xtra App Advisor.
NS Reisplanner Xtra. NS Reisplanner Xtra. Meer dan 2 miljoen mensen gebruiken de Reisplanner Xtra: de handigste en meest actuele Openbaar Vervoer planner. Gemakkelijk plannen van huis naar werk, vriend naar school of De Melkweg naar Starbucks. Check even of er nog een OV-fiets staat, toch regen op komst? Bekijk de vertrektijden van de bus, of toch maar een taxi? Allemaal via de app! Beste App categorie Openbaar Vervoer 2014 2015. Onze nieuwste versie 5.0 is van de grond op opnieuw gebouwd. We hebben een nieuw en beter design en heel veel nieuwe functies. Zo kon je al alles vinden over de trein, nu ook voor de bus, tram en metro.
9292OV Openbaar Vervoer PLanner ns24.nl.
Route Planner Public Transport. Met 9292OV bepaal je exact hoe je het beste kunt reizen van de ene naar de andere plaats met het Openbaar Vervoer. Dat wil zeggen dat je gebruik kunt maken van de bus, de metro, de tram, de veerboot en de trein.
NS rijdt zondag volgens de gewone dienstregeling ondanks storm Ciara RTV Utrecht. RTV Utrecht Nieuws en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
UTRECHT De naderende storm Ciara wordt de NS goed in de gaten gehouden, maar vooralsnog rijden alle treinen zondag volgens de gewone dienstregeling. Dat is vandaag besloten tijdens een extra overleg over de storm tussen de NS en ProRail. Reizigers krijgen dit weekend het advies het weerbericht goed in de gaten te houden en kort voor vertrek altijd de NS Reisplanner te raadplegen.
trein plannen met treinplanner, beter dan NS reisplanner.
Deze applicatie is wel goed als custom search engine aan google chrome toe te voegen. Dan typ je slechts die zoekopdracht met trein of ns er voor in de adresbalk en je hebt je reis! Posted 08/02/2012 528: pm 0 Likes.
9292ov.nl Openbaar Vervoer.
9292ov.nl Routeplanner met alle vormen van openbaar vervoer bus, trein, metro, tram, veerboot, taxi inclusief NS, Syntus, Connexxion, BBA, Arriva, Novio, Hermes, RET, HTM, GVB, GVU, tarieven, OV-chipkaart, weer en mogelijke vertragingen 9292ov.nl. Labels van 9292ov.nl: reisinformatie reisadvies openbaar vervoer busabonnement routeplanner bus trein taxi tram veerboot.
RET. Mijn RET.
10 11 12 13 14 15 16. Vertrek Aankomst Extra reisopties tonen. Route Snelste route Minste overstappen Minste lopen. Met welke vervoermiddelen wil je reizen? Geef me 5 minuten extra overstaptijd. Er zijn op dit moment 20 omleidingen. Waar ben je naar op zoek? Gebruik de Tab key om te navigeren tussen de suggesties. Alle categorieën Alle categorieën. Alle categorieën Kennisbank Lijnen Haltes Bezienswaardigheden. Vrij reizen voor AOW-gerechtigden. Verlengde metrolijn B. Van en naar de halte en station. Vrij reizen voor AOW-gerechtigden. Het Vrij Reizen abonnement is geldig in de regio Rotterdam in bus, tram en metro van de RET.

Contacteer ons