Resultaten voor ns routeplanner trein

ns routeplanner trein
NS in de App Store.
Meer dan 2 miljoen mensen gebruiken de NS app: de handigste en meest actuele Openbaar Vervoer planner. Gemakkelijk plannen van huis naar werk, vriend naar school of De Melkweg naar Starbucks. Check even of er nog een OV-fiets staat, toch regen op komst? Bekijk de vertrektijden van de bus, of toch maar een taxi? Allemaal via de app! Beste App categorie Openbaar Vervoer 2014 2015. Onze nieuwste versie 5.0 is van de grond op opnieuw gebouwd. We hebben een nieuw en beter design en heel veel nieuwe functies. Zo kon je al alles vinden over de trein, nu ook voor de bus, tram en metro.
Reisplanner voor internationale treinreizen NS International.
Swiss Travel Pass: rondreis Zwitserland per trein. Binnenlands en internationaal treintraject met één ticket. NS-abonnement en internationaal reizen. Traject Vrij en internationaal reizen. NS Business Card en internationaal reizen. Studentenreisproduct en internationaal reizen. Keuzedag en internationaal reizen. Dagproduct en internationaal reizen. Internationale treinen en reizen binnen Nederland.
NS Reisplanner Xtra 4.6.0 breidt prijsinformatie uit met totaalprijs OV.
Waar enige tijd geleden het enkel nog mogelijk was om je treinreis mee te plannen, kan je nu ook de bus, trein, fiets en te voet meerekenen. Nu is de prijsinformatie in de NS app 4.6.0 uitgebreid. NS Reisplanner Xtra 4.6.0 app.
Fiets en Trein, Trein en Fiets Fietsen123.
Fietsvervoer per trein in Nederland. Wie met de eigen fiets wil en alles goed wil weten over fietsen in de trein, raden we aan om de gratis folder Fiets en Trein op een NS-station aan te vragen of via de website van NS klik hier te downloaden.
Bus, trein, taxi Nijmegen Online.
DB Deutsche Bahn. NS Station Nijmegen CS. NS Station Dukenburg. Nijmegen Online is vernieuwd. Er worden nog rubrieken toegevoegd. APK keuring, reparatie. Bus, trein, taxi. dinsdag 10 juli 2018. AFROTOPIA Afrikaanse fotobiënnale voor het eerst te zien in Nederland. Postweg 6, Berg en Dal.
Internationale treinreis in Europa plannen GoEuro. Inveted GoEuro Logo. GoEuro / brand. GoEuro / brand.
Tickets van Thalys. Tickets van NS. Tickets van SNCF. Trein Rotterdam Londen. Trein Rotterdam Parijs. Trein Amsterdam Londen. Trein Amsterdam Berlijn. Trein Breda Antwerpen. Trein Bad Bentheim Berlijn. Trein Amsterdam Parijs. Trein Londen Amsterdam. Trein Roosendaal Antwerpen. Trein Brussel Londen.
NS-wandeltochten Wandelnet.
Deze routes lopen van station naar station, of starten en eindigen bij hetzelfde station. Wandelnet ontwikkelt ze in opdracht van de Nederlandse Spoorwegen. De routes zijn 7 tot 22 km lang en volgen delen van een LAW, Streekpad of wandelnetwerk.
Home R-net.
Kies hieronder de reisplanner die het beste bij jou past. De routeplanner met alle vormen van openbaar vervoer. DOWNLOAD VOOR IOS. DOWNLOAD VOOR ANDROID. NAAR DE WEBSITE. Bekijk op de halte waar je staat alle actuele vertrektijden en locaties van de bussen, trams, metro's' en treinen. DOWNLOAD VOOR IOS. DOWNLOAD VOOR ANDROID. Plan je reis met Google maps en ontvang actuele reisinformatie, inclusief verkeersupdates en realtime gps-navigatie. NAAR DE WEBSITE. BEKIJK ALLE REISPLANNERS. Reizen met de zekerheid. Wanneer je reist met de bussen, trams, metros of treinen van R-net, kan je ervan uitgaan dat deze voldoen aan de vijf zekerheden van R-net. BEKIJK DE 5 ZEKERHEDEN. Waar rijdt R-net. R-net rijdt al in een groot deel van de Randstad. De bussen, trams, metro's' en treinen zijn te vinden in delen van de provincies Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland en vormen samen een netwerk van hoogwaardig openbaar vervoer. In totaal rijden meer dan 60 verschillende R-netlijnen, uitgevoerd door de vervoerders Allgobus, Arriva, Connexxion, EBS, GVB, HTM, NS en RET.

Contacteer ons