Meer resultaten voor ov routeplanner

ov routeplanner
Routeplanner De Lijn.
Selecteer een suggestie met behulp van je pijltjestoetsen. Geen locaties gevonden Opgelet, vul eerst je vertrekpunt in! Mijn bewaarde locaties. Kies suggesties of verfijn. Er werden geen suggesties gevonden. Wissel aankomst en vertrek. naar Dit is een veld met suggesties. Suggesties verschijnen wanneer je begint te typen. Selecteer een suggestie met behulp van je pijltjestoetsen. Geen locaties gevonden Opgelet, vul eerst je aankomstpunt in! Mijn bewaarde locaties. Kies suggesties of verfijn. Er werden geen suggesties gevonden. Vertrekken of aankomen Vertrekken. Bus Tram Metro Trein Belbus. Test nu de nieuwe realtime routeplanner En help om hem nog straffer te maken.
Reisplanner voor internationale treinreizen NS International.
Swiss Travel Pass: rondreis Zwitserland per trein. Binnenlands en internationaal treintraject met één ticket. NS-abonnement en internationaal reizen. Traject Vrij en internationaal reizen. NS Business Card en internationaal reizen. Studentenreisproduct en internationaal reizen. Keuzedag en internationaal reizen. Dagproduct en internationaal reizen.
Gemeente Apeldoorn.
Voor vragen over de toegankelijkheid in het openbaar vervoer voor mensen met een beperking in Apeldoorn kunt u kijken op de website van Syntus. Reizen van deur tot deur. Dankzij PlusOV kunt u van deur tot deur reizen, zowel binnen de gemeente Apeldoorn als voor bestemmingen daarbuiten.
OV in Milaan Verrassend Milaan.
Home Blog praktische informatie OV in Milaan. Het openbaar vervoer is in Milaan goed geregeld. Het is efficiënt en goedkoop. Elke locatie in de stad is makkelijk te bereiken. Als je wilt weten hoe je het makkelijkst van A naar B komt, gebruik dan de routeplanner Giromilano van de OV-maatschappij ATM: Giromilano.
Wereldwijde Reisplanner: Vluchten, Treinen, Bussen, OV.
De CombiTrip reisplanner is uniek. Door de duidelijke routekaarten, gedetailleerde informatie over het benodigde openbaar vervoer en advies over waar en wanneer u het beste over kan stappen naar een andere modaliteit, geeft de CombiTrip reisplanner u met slechts één websitebezoek álle details die u nodig heeft voor uw reis. Op CombiTrip kunt u zowel retourtjes als twee enkele reizen vergelijken. U kunt zelfs voor de terugweg een andere route of een ander vervoermiddel uitkiezen. Bij het selecteren van de heenreis ziet u de prijs voor alleen de heenreis en bij het selecteren van de terugreis ziet u de prijs van uw totale reis. Het is zo dus ook bijvoorbeeld mogelijk om met de ene budget vliegtuigmaatschappij heen te vliegen en met een andere budget airline terug of met de trein.
Openbaar vervoer Eindhoven Airport.
De meest actuele vluchtinformatie staat op deze site. Voor meer informatie over uw vlucht kunt u contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij. Kijk voor de meest actuele status van het openbaar vervoer van/naar de luchthaven op www.hermes.nl. Eindhoven Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Je stapt op Eindhoven Centraal aan de noordkant van het NS station in dit is niet de centrumkant en naast de terminal is de bushalte waar je weer uit kunt stappen. Eindhoven Airport is vanaf Eindhoven CS met lijnbus 400 en shuttlebus 401 bereikbaar. Deze reis duurt ongeveer 20 minuten. De lijnen 400 en 401 rijden ieder van maandag t/m zaterdag 2x per uur naar Eindhoven Airport. Kijk voor actuele tijden op de website van Hermes. Reis alleen met het OV als dat echt nodig is en doe dit zoveel mogelijk buiten de spits. Maak gebruik van een mondkapje, vanaf 1 juni is dit verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar.
Ervaar het OV Voordelige acties in het OV.
De provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond en Keolis RRReis hebben de handen ineengeslagen. Via Ervaar het OV bieden we je handige OV-acties, tips en nieuws. Alles voor een comfortabele reis met het OV!
Bereikbaarheid Rotterdam Ahoy.
Met het OV. Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro trein. Vanaf bus en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken. Er is een tijdelijke herinrichting van busstation Zuidplein, klik hier om deze te bekijken. Met de RET Barcode App koop je via je telefoon eenvoudig een mobiel ticket voor de metro, tram en bus in het RET vervoergebied. Let wel: koop je ticket op de dag van reizen. Ideaal wanneer je geen OV-chipkaart bij je hebt of als er geen verkoopautomaat in de buurt is. Download de RET Barcode App in de Apple App Store of de Google Play Store. Met de fiets. Lekker op de fiets naar Rotterdam Ahoy! Je stalt je tweewieler bij Ahoy voor de deur in een prima onbewaakte fietsenstalling.

Contacteer ons