Meer resultaten voor routeplanner ov

routeplanner ov
Lissabon: het openbaar vervoer de metro, de trams en de veerboten.
Reizen met het openbaar vervoer in Lissabon. Bijna nergens zijn er zoveel vormen van openbaar vervoer als in Lissabon. In het centrum van de stad kun je als toerist kiezen uit de metro, bus, tram, veerboot, historische tram, lift, kabeltrein, tuktuk en taxi.
NS Reisplanner versus 9292 OV: de populairste ov-apps vergeleken.
Nee, dan wint de NS Reisplanner het. De NS Reisplanner draait om gebruiksgemak en is nog uitgebreider. 9292 geeft wel aan dat er vertraging is, maar via de NS kun je in zon geval ook een broodje met korting halen op het station of zelfs een taxi boeken.
Reis plannen Breng.
Omleidingen en storingen. Kaarten en plattegronden. Met de reisplanner plan je makkelijk een reis van A naar B. Door heel Nederland, met alle vervoerders en vervoersvormen. Zoek op straatnaam, plaats, of station. Waar wil je heen? Met welke vervoermiddelen wil je reizen?
Openbaar vervoer in Berlijn.
Die laatste is ook een handige routeplanner trouwens, echt een aanrader! Yvonne op 2016/03/18 om 952: pm. Hoi Marjolein, Wij gaan in juni naar Berlijn en hebben een huisje gehuurd in Wandlitz. Kan ik daar vandaan gelijk een dagkaart kopen voor het OV. Of moet ik eerst een treinkaartje nemen tot Berlijn en dan een dagkaart voor het OV. Wat een waanzinnige leuke site heb je, ik heb al heel wat van je voorstellen opgeschreven.
Route planner voor het openbaar vervoer in Barcelona Dit is Barcelona.
Dit is Barcelona. Wat te doen. Route planner voor het openbaar vervoer in Barcelona. Plan mijn route. Over Dit is Barcelona. Bezoek ook eens. Dit is Andalusie. Dit is Berlijn. Dit is Londen. Dit is New York. Dit is Rome.
Ervaar het OV Voordelige acties in het OV.
De provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond en Keolis RRReis hebben de handen ineengeslagen. Via Ervaar het OV bieden we je handige OV-acties, tips en nieuws. Alles voor een comfortabele reis met het OV!
Bereikbaarheid De Kuip De Kuip De Kuip.
Vanaf NS Station Rotterdam Centraal. Neem tramlijn 23 of 12 let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen richting Beverwaard en stap uit bij halte Stadion Feijenoord. Neem bus 32 en stap uit bij halte treinstation NS Station Rotterdam Zuid.
Reisplanner voor internationale treinreizen NS International.
Swiss Travel Pass: rondreis Zwitserland per trein. Binnenlands en internationaal treintraject met één ticket. NS-abonnement en internationaal reizen. Traject Vrij en internationaal reizen. NS Business Card en internationaal reizen. Studentenreisproduct en internationaal reizen. Keuzedag en internationaal reizen. Dagproduct en internationaal reizen.

Contacteer ons